Karaktervolle loft in Ronse

Voor hun tweede renovatieproject trokken broers Frederik en Pieterjan, oprichters van sistėm, weg uit thuisbasis Aalter.
In het centrum van Ronse transformeerden ze een casco ruimte in een voormalige brandweerkazerne tot een hedendaagse loft.

Het ruwe karakter en authentieke elementen van de oorspronkelijke ruimte bleven behouden. Ze contrasteren met de typerende strakke en uitgepuurde stijl van onze sistėm meubelen. In de hele loft werd hetzelfde, rustige en natuurlijke materialenpalet gehanteerd voor een uniform en harmonieus geheel.

De brute bakstenen muren kregen een laag kalkverf; de rode polychape vloer loopt door in de verschillende ruimtes.
De meubelstukken voor de keuken, badkamer, slaapkamer, leef- en bureauruimte werden allemaal uitgevoerd in een onderhoudsvriendelijk en hoogwaardig laminaat. Dit laminaat in kleur sabbia wordt gecombineerd met eiken accenten in de handgrepen. Een gezandstraalde natuursteen 'champollion' werd toegepast als werkvlak en spatwand voor het keukenaanrecht en zorgt voor een luxueuze afwerking op het lage tv-meubel.
In het badkamermeubel werden een keramieken spoelbak en handgrepen voorzien: handgemaakte elementen die exclusief voor sistėm worden gemaakt en voor een elegante toets zorgen.

Het totaalresultaat is een inspirerende plek waar brute en karaktervolle materialen in balans zijn met verfijnd en uitgepuurd meubeldesign.

Karaktervolle loft in Ronse
Karaktervolle loft in Ronse
Karaktervolle loft in Ronse
Karaktervolle loft in Ronse
Karaktervolle loft in Ronse

fronten • laminaat · sabbia • fineer eik · sand
grepen • gefreesd rond eik · sand • cirkel · eik sand
tablet • natuursteen 20 mm · champollion

Karaktervolle loft in Ronse
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info