sistėm

Met een open geest en blanco blad. Zo startte sistem.
Een architecturaal en tijdloos keukenconcept. Compromisloze vormgeving, extreme functionaliteit. Artisanaal uitgevoerd tot in het fijnste detail. Belgisch ontwerp, internationale allure.
Jouw keuken wordt architectuur.

Down

De site,
de broeikas van sistėm

Onze site is het bruisende hart van sistėm.
Het is de broeikas voor ontwikkeling, de plek waar we werken en leven. Waar ideeën kunnen ontkiemen met licht en ruimte om te groeien.
Waar we onze partners en klanten warm willen ontvangen, om gedachten uit te wisselen en onze collecties voor te stellen.

Over sistėm
Over sistėm
Over sistėm
Over sistėm
Over sistėm
Over sistėm
Over sistėm
Over sistėm

Het atelier

In ons atelier maken we als team met passie voor ons vak de dromen van onze klanten waar.
In een hedendaags machinepark gericht op het maken van hoogstaand kwalitatieve meubelen experimenteren we met nieuwe materialen, verfijnen we onze detailleringen en optimaliseren we productiemethodes.
Geavanceerde machines laten ons toe om efficiënt, precies, veilig en ergonomisch te werken.

Bekijk onze collectie »

De showroom,
een eerbetoon aan de zintuigen

We dragen tastbaarheid en beleving hoog in het vaandel.
In onze sistėm showroom kan u onze collecties, materialen en opstellingen zien, voelen en beleven en kunnen we elkaar beter leren kennen.
Met veel plezier lichten we ons concept, onze visie en producten verder toe in een persoonlijk gesprek. We luisteren graag naar uw verhaal en zijn nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen.

Bezoek onze showroom »
Over sistėm
Over sistėm

Een pact tussen ontwerper en maker

sistėm is een concept voor architecturaal design, ontwikkeld door SAAI.

SAAI werd opgericht door Frederik en Pieterjan Saey, twee broers, die samen als ontwerper en meubelmaker een jarenlange ervaring in het hoogste segment van interieurontwerp en een sterke reputatie voor kwalitatief maatwerk opbouwden.

Binnen deze high-end wereld is het bouwproces heel complex. Het resulteert ondanks veel overleg en inspanning van alle betrokken partijen vaak nog in problemen en lange wachttijden. Vanuit deze bevinding werd sistėm in het leven geroepen, voor een efficiënt en duurzame werkwijze, die de beleving van het traject en de kwaliteit van het meubel voorop stelt.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info