Een zorgeloos traject

Met een persoonlijke, heldere en vlotte aanpak willen we onze klanten adviseren en begeleiden, van ontwerp tot installatie.

Maak vorm met elementen

Maak vorm met elementen

Met modulaire elementen stel je een functionele meubelvorm samen,
met doordachte indelingen aangepast aan jouw levensstijl, op maat van de architectuur.

Creëer stijl met materialen

Creëer stijl met materialen

Jouw stijl is uniek. Met de talloze combinatiemogelijkheden van fronten, grepen en tabletten stellen we een materiaalpalet samen op maat van jouw smaak en project.

Leg je keuzes vast

12 weken
voor
installatie

Leg je keuzes vast

We maken jouw persoonlijk dossier op met tekeningen van de samengestelde elementen in de ruimte en een overzichtelijke en éénduidige prijsofferte.
Na goedkeuring bestellen we het nodige materiaal en bezorgen we je het techniekenplan. We nemen notitie van je planning en volgen de evolutie van jouw project op.

We maken het op maat

3-6 weken
voor installatie

We maken het op maat

We maken de elementen van sistėm 18 op maat van jouw project. De meubelen worden opgemeten wanneer de omliggende ruimte definitief bepaald is en de technieken door je loodgieter en elektricien werden voorbereid. Er kan zo nog bijgestuurd worden indien nodig.

We maken het hier

We maken het hier

De kastonderdelen worden in ons eigen atelier gefreesd en voorzien van de nodige boringen voor montage. Hoogwaardige afkanting met PU-verlijming zorgt voor een mooie stoot- en watervaste afwerking van de panelen. Alle onderdelen worden nagekeken en gemonteerd tot kastgehelen. Binnenin gebruiken we alleen de meest kwalitatieve laden, scharnieren en kastpoten.

We installeren met de grootste zorg

installatie

We installeren met de grootste zorg

De gemonteerde elementen, fronten, grepen en tabletten worden aangeleverd met het nodige montagemateriaal. Ons team plaatst de kasten waterpas en op de juiste plaats en monteert alle fronten en grepen. We installeren de door ons geleverde toestellen, spoelbakken en kranen en nemen al onze verpakkingen netjes mee.

Traject

Elk project heeft een uniek verhaal
en is het resultaat van een persoonlijk traject

We streven er steeds naar om met een persoonlijke, heldere en vlotte aanpak een kwalitatief en duurzaam project neer te zetten.
Elk sistėm project is uniek en wordt een persoonlijk verhaal dankzij de achtergrond van het project, de ruimtelijke context, de stijl van onze klanten en het traject dat we samen met hen doorlopen.
Uit deze realisaties maakten we een selectie die we met veel trots presenteren.

Bekijk onze realisaties »
Compositie,
vormgeven met modulaire bouwstenen

Prijsvoorbeelden

Elk sistėm 18 project is uniek en heeft zijn eigen vorm, schaal en stijl.

De prijsvoorbeelden geven een indicatie van de prijsrange en talloze mogelijkheden binnen sistėm 18. Er zijn voorbeelden in verschillende opstellingen, diverse contexten en uiteenlopende uitvoeringen en stijlen.

Bekijk voorbeeldopstellingen »
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info