Kwaliteit en detail

We ontwikkelen en vervaardigen onze meubelen zelf. Hoewel we blijven investeren in de beste machines, zijn het de handen en ogen van elk van onze medewerkers die elk stuk raken, verwerken en vervolmaken. Vanuit de gedeelde ervaring die we als team hebben opgebouwd realiseren we meubelen van hoog niveau.

Eenvoudige vormen,
puur en functioneel

sistėm 18 brengt de vorm en het proces van maatwerk naar de essentie. Doordacht ontworpen modulaire elementen worden op maat van de ruimte gemaakt. Indelingen zijn gebonden aan de maatvoering van de kast en scheppen esthetische en functionele voorraadruimte met hoog gebruikscomfort.
De kastelementen worden met 18 mm dikke platen opgebouwd, de dikte waar sistėm 18 zijn naam van heeft ontleend. Legboorden worden dikker uitgevoerd en zijn standaard verstelbaar over 3 posities. Elk detail is bewust, elk gat, elke schroef overwogen.

Kwaliteit en detail

Materiaal, eerlijk en
duurzaam toegepast

We willen eerlijke materialen gebruiken, die er uitzien, ruiken en aanvoelen zoals ze zijn. Meubelen ontwerpen en maken die de tijd niet alleen doorstaan, maar ook mooi oud mogen worden.
Onze selectie is tot stand gekomen door onze ervaring met het karakter, de individuele duurzaamheid en bewerkbaarheid van elk materiaal. We verwerken onze grondstoffen met de grootste zorg en passen ze toe in hun meest geschikte vorm.

Kwaliteit en detail

Geprogrammeerde precisie

Uitgepuurde vormen laten geen marge voor fouten. Elk sistėm 18 element wordt in ons atelier gemaakt met de grootste zorg en aandacht voor elk detail. Geavanceerde machines laten ons toe om efficiënt, met hoge precisie en veilig te werken. De handen en ogen van onze medewerkers controleren en verwerken elk onderdeel en monteren ze .

Kwaliteit en detail

Met passie voor ons vak

Op de weg van ontwerp tot afgewerkt product telt iedere stap. We dragen met ons hele team de verantwoordelijkheid voor elke tevreden klant. We delen een passie voor ons vak, voor architectuur en interieur en om vorm, ruimte en beleving te creëren die mensen raakt. Vanuit onze voorliefde voor eenvoud willen we meer maken met minder.
Goede samenwerking is een meerwaarde. We kijken en luisteren naar elkaar. Vanuit de gedeelde ervaring die we opgebouwd hebben als team realiseren we meubelen van hoog niveau.

Kwaliteit en detail

Kwaliteit als standaard

Duurzame meubelen zijn vanzelfsprekend functioneel, springen bewust om met grondstoffen en doorstaan de tand des tijds. We werken daarom steeds met hoog kwalitatief materiaal en meubelbeslag.
De onderdelen worden naadloos afgekant met stootvaste ABS kanten, watervast en hittebestendig verlijmd met PU-verlijming . De elementen staan op slim gemonteerde sterke kastpoten. Deuren en laden sluiten zacht en geruisloos met elegante zwarte Blum scharnieren en Legrabox laden sluiten. Onze standaard wordt mee gedragen door al onze partners, die stuk voor stuk kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Kwaliteit en detail
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info