PARTNER • valerie_objects


Streven naar schoonheid in het alledaagse

valerie_objects is een Belgisch high-end design label dat werd opgericht door Axel Van Den Bossche, CEO van Serax en Veerle Wenes, eigenaar van de iconische design- en kunstgalerij Valerie Traan.
Hun missie bestaat erin om buitengewone ontwerpers en kunstenaars de kans te geven om hun kenmerkende stijl te vertalen naar tastbare objecten. Om zo gebruiksvoorwerpen en objecten die we dagelijks gebruiken opnieuw een esthetische betekenis te geven.

© valerie_objects • inner circle - Maarten Baas

Toonaangevend Europees design

Het ontwerpduo Muller Van Severen waren de eersten om te tekenen bij valerie_objects.
Menig toonaangevende Europese ontwerpers volgden, waaronder Maarten Baas, Glenn Sestig, Robbrecht en Daem architecten, … Allemaal hebben ze één ding gemeenschappelijk: ze hebben een opvallende en duidelijke signatuur en herkenbare stijl, of ze nu een tafel of theepot maken.

sistėm x valerie_objects

sistėm heeft met zijn concept een duurzame en kenmerkende stijl ontwikkeld.
Meubels vormgegeven volgens een uitgepuurde en zuivere esthetiek, met dagdagelijks gebruik als uitgangspunt. Zorgvuldig geselecteerde materialen geven geven onze producten een uniek en persoonlijk karakter. Dankzij partnerships met de beste vakmannen verrijken we onze ontwerpen met op maat gemaakte elementen zoals werkbladen, handgrepen en wastafels naar eigen ontwerp.

sistėm selecteerde enkele items uit de collecties van valerie_objects.
Delicate gebruiksvoorwerpen die complementair zijn met de opstellingen die we in onze showroom presenteren.

Net als valerie_objects willen we ons met onze producten richten op consumenten en professionals die een gevoeligheid hebben voor unieke materialen, meubels en objecten. Producten die met de grootste zorgvuldigheid en precisie ontworpen en gemaakt worden. Zowel valerie_objects als sistėm staan voor unieke en high-end persoonlijke creaties. Ontwerpen die zowel functioneel als esthetisch zijn en die deel worden van een persoonlijk verhaal.

© sistėm - Piet Albert Goethals

meer over valerie_objects • klik hier
om een afspraak in onze showroom te maken • klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info